Ontdek de ultieme netwerkmogelijkheid met een middag blokarten bij Beachline in Hoek van Holland! Dit is niet zomaar een uitje; het is een kans om in een dynamische en informele setting te netwerken met ondernemers en directeuren!


Blokarten biedt de perfecte achtergrond voor het versterken van zakelijke relaties. Bij Beachline zorgen we voor een veilige en spannende ervaring met professionele instructeurs en topkwaliteit materiaal, geschikt voor iedereen, van beginners tot ervaren zeilers.


De locatie in Hoek van Holland, met zijn brede, open stranden, is ideaal voor het maken van snelheid en het voeren van gesprekken naast de zeilwagen. Ervaar de adrenaline en de vrijheid, en wissel ondertussen ideeën uit met mede-ondernemers en directeuren.


Na het blokarten kun je ontspannen en verder netwerken in onze gezellige strandbar, waar je onder het genot van een drankje en hapje de opgedane ervaringen kunt delen. Mis deze kans niet om op een unieke manier te netwerken bij Beachline. Boek nu en zet de eerste stap naar het versterken van je zakelijke netwerk in een onvergetelijke omgeving!


5 SEPTEMBER 2024 | 16:00 - 18:00

Blokarten | Drinks & Bites | € 60

MAXIMAAL 50 DEELNEMERS

Mis deze kans niet om op een unieke manier te netwerken bij Beachline. Boek nu en zet de eerste stap naar het versterken van je zakelijke netwerk in een onvergetelijke omgeving!

Vanuit onze beachclub bieden wij talloze strand- en wateractiviteiten aan zoals blokarten, suppen, beachtennis, beachvolleybal, powerkiten, raften en méér!

ADRES

Rechtestraat 25 

3151 HN 

Hoek van Holland

0174 - 35 20 56

SOCIAL

LOKALE PARTNERS

Concept gedeponeerd bij het Benelux Merken Bureau BOIP onder nummer 142891

©2024 | Your Business Club B.V.