LaunchConnect®

LaunchConnect® is hét high-end programma dat met zorg én vanuit jarenlange LinkedIn- en ondernemerservaring is samengesteld om B2B- dienstverleners en ondernemers te ondersteunen bij het opbouwen en laten groeien van hun bedrijf.


Het programma biedt een allesomvattende benadering van LinkedIn-marketing en helpt B2B-dienstverleners en ondernemers om hun aanwezigheid te optimaliseren, waardevolle relaties op te bouwen, potentiële klanten te bereiken en zichzelf als experts te profileren binnen hun branche.


Door middel van deskundige 1-op-1 begeleiding, training en praktische tools stelt LaunchConnect® jou in staat om het maximale potentieel van LinkedIn te benutten voor zakelijk succes!


Marc Steentjes

LinkedIn expert & trainer

0

Volgers

0

Personen getraind

4.500.000+

Views | 2018 - 2024

Mijn ervaring.

Is jouw voorsprong!

Met méér dan 20 jaar aan ondernemerservaring én 8 jaar als LinkedIn-trainer, beschik ik over de expertise om jouw businesscase tot in de kleinste details te analyseren en te optimaliseren. Samen gaan we aan de slag om jouw ambitieuze doelen en doelstellingen op LinkedIn te verwezenlijken, met een aanpak die volledig is afgestemd op jouw specifieke behoeften en uitdagingen. Dit unieke programma is met uiterste zorg samengesteld, waarbij elk aspect nauwkeurig is uitgedacht om jou de meest effectieve en succesvolle LinkedIn-strategie te bieden die er is!

Profieloptimalisatie

Samen creëren we een LinkedIn-profiel dat jouw unieke vaardigheden, ervaring en persoonlijkheid benadrukt. Ik zorg ervoor dat je profiel niet alleen professioneel en aantrekkelijk is, maar ook de juiste trefwoorden bevat om opgemerkt te worden door potentiële klanten en partners. Een sterk geoptimaliseerd profiel zal je helpen om uit te blinken in jouw branche en waardevolle connecties aan te trekken, wat cruciaal is voor succes op lange termijn.


Contentstrategie

Ik geloof in de kracht van waardevolle content die jouw doelgroep aanspreekt en betrokken houdt. Als expert zal ik je begeleiden bij het ontwikkelen van een effectieve content en contentstrategie e die jouw thought leadership en expertise benadrukt. Van boeiende berichten tot informatieve artikelen leer je hoe je de juiste inhoud op het juiste moment kunt plaatsen om jouw online aanwezigheid te vergroten en jouw netwerk te versterken.


Netwerken & Relatiebeheer

LinkedIn is dé plek voor zakelijk netwerken, en ik laat geen enkele kans onbenut om jouw netwerk te vergroten en te versterken. Je krijgt diepgaand inzicht in geavanceerde netwerktechnieken, het opbouwen van waardevolle relaties en effectieve communicatie met potentiële klanten en partners. Mijn strategieën zullen je helpen om jezelf te presenteren als een betrouwbare en waardevolle connectie in jouw branche, wat leidt tot nieuwe kansen en mogelijkheden.


Sales Navigator

Voor het succes van jouw bedrijf is het identificeren van de juiste prospects essentieel. Met LinkedIn Sales Navigator laat ik jou kennismaken met een krachtige tool om jouw sales- en prospectieprocessen te stroomlijnen. Ik zal je leren hoe je LinkedIn Sales Navigator optimaal kunt gebruiken om ideale klanten te vinden, leads te kwalificeren en effectieve verkoopgesprekken te voeren. Zo benut je het volledige potentieel van LinkedIn voor het genereren van waardevolle verkoopkansen.


Leads genereren & beheren

LinkedIn is hét platform voor zakelijk netwerken, en we laten geen enkele kans onbenut om jouw netwerk te vergroten en te versterken. Je krijgt diepgaand inzicht in

geavanceerde netwerktechnieken, het opbouwen van waardevolle relaties en het

effectief communiceren met potentiële klanten en partners. Onze strategieën

zullen je helpen om jezelf te presenteren als een betrouwbare en waardevolle connectie in jouw branche, wat zal leiden tot nieuwe kansen en mogelijkheden.


Support | Community | Tips

Het stopt niet bij het programma. Wanneer je deelneemt aan LaunchConnect®, word je onderdeel van een exclusieve groep binnen Your Business Platform van gelijk-gestemden. Binnen deze groep kun je ervaringen delen, vragen stellen en waardevolle contacten opdoen. Bovendien bieden we ondersteuning en tips om ervoor te zorgen dat je succesvol blijft op LinkedIn, ook nadat het programma is afgerond!

LaunchConnect®

Jouw garanties!

Een LinkedIn-profiel dat 30 keer vaker wordt weer-gegeven.

Een groeiend en kwalitatief LinkedIn-netwerk met jouw doelgroep.

Jouw exposure én het aantal views op jouw bijdragen zal toenemen.

Het aantal LinkedIn profielbezoekers zal explosief toenemen

Het aantal gekwalificeerde leads zal explosief toenemen.

Je genereert gemakkelijker (potentiële) omzet dan voorheen.

LaunchConnect®


4 sessies | 2 uur per sessie (circa)

data én tijden zelf in te plannen!

(doorlooptijd circa 6 weken)

-------

Inclusief 24/7 toegang tot ons online platform én APP

  • sparren met andere deelnemers
  • tips & tricks rondom LinkedIn
  • en nog veel meer!


ONLINE | OP LOCATIE | HYBRIDE

1-op 1

€ 1.295

-------

Groepsverband

€ 495 p.p.

(minimaal 4 personen | max 6 personen)

-------

Speciaal ontwikkeld voor

MKB | ZZP Ondernemers

Sales- en Accountmanagers

Overige geïnteresseerden

-genoemde prijzen zijn exlclusief 21% Btw en eventuele reiskosten-

Ik heb interesse in LaunchConnect!

Vul hieronder je gegevens in. Dan nemen wij contact met je op!

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Plan een vrijblijvend strategiegesprek in!